MEDVEDEV KRŠIO ZAKON ZBOG ĐOKOVIĆA! Rus OTVORIO DUŠU i PRIZNAO: Morao sam to da uradim i sigurno ću PONOVITI!
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

ne želi da se krije!

MEDVEDEV KRŠIO ZAKON ZBOG ĐOKOVIĆA! Rus OTVORIO DUŠU i PRIZNAO: Morao sam to da uradim i sigurno ću PONOVITI!

Tenis -

Novak Đoković sigurnim koracima ide ka novoj tituli na US Openu.

Najbolji srpski teniser stigao je do četvrtfinala gde će u utorak (ne pre 19.30) igrati protiv Amerikanca Tejlora Frica, a u dosadašnjem toku turnira imao je problema samo sa Laslom Đereom kog je dobio posle velikog preokreta u pet setova.

Dok Đoković vodi bitke na terenu njegov veliki rival Danil Medvedev ima jedan neočekivani problem. Rus je priznao kako jako teško dolazi do strimova na kojima može da gleda tenis, te je otkrio kako je prekršio zakon zbog Đokovića kog je gledao na piratskom sajtu, te je najavio da će isto ponoviti!

Danil Medvedev
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

- Gledao sam Đokovića sa Laslom Đereom do 2.30 i onda sam morao da spavam. Verovatno ću da gledam i Novaka i Frica ako ne igraju prekasno. I to preko telefona, ako se ne napravi moj telefon, ako Spektrum (mreža) ne nađe dogovor - istakao je Medvedev, pa dodao:

- Ne znam da li je to legalno ili nelegalno, ali moram da nađem način jer ne mogu da gledam na televizoru. Imam internet, verovatno ovo, kako ga vi zovete, piratske sajtove, tamo gledam tenis. Nemam drugog izbora. Ali u isto vreme ponekad poželim da pogledam neku seriju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track