NOVAK RASPAMETIO JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU: Brutalno zgodna manekenka objavom o Srbinu USIJALA društvene mreže! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

lep gest

NOVAK RASPAMETIO JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU: Brutalno zgodna manekenka objavom o Srbinu USIJALA društvene mreže! (FOTO)

Tenis -

Jedna od najlepših žena na planeti, zanosna Brazilka Izabel Gular, čestitala je Novaku Đokoviću na osvajanju titule na US openu.

Novak je osvojio rekordni 24. grend slem trofej u karijeri, pošto je u velikom finalu Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku savladao ruskog tenisera Danila Medvedeva.

Izabel, koja je veliki fan srpskog asa, odmah nakon meča čestitala je Novaku na veličanstvenom uspehu. Ona je na svom Instagram storiju objavila fotografiju Srbina uz sjajan komentar:

"24 i nastavljamo da brojimo... Vauuu".

Izabel Gular
foto: Printscreen

Izabel Gular verena je za golmana Ajntrahta Kevina Trapa. Tokom manekenske karijere bila je zaštitino lice čuvenog brenda "Victoria Secret Angels".

Izabel Gular
foto: Profimedia

Modelingom je počela da se bavi sasvim slučajno, sa 14 godina, kada je bila sa majkom kod frizera u jednom salonu u rodnom Sao Karlosu. Tada su je videli ljudi iz jedne agencije i odmah su je angažovali, jer su bili oduševljeni njenom pojavom. Potom se preselila u Sao Paolo, pa u Pariz gde je napravila karijeru i stekla svetsku slavu. U Parizu je upoznala svog životnog saputnika golmana Kevina Trapa, koji je tamo branio za PSŽ.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track