DOK JE TVOGA ČASNOG KRSTA, POBEDITI TE NIKO NEĆE! Baka Milja (67) posvetila Đokoviću PRELEPE STIHOVE: Krave riču, ovce na polju...
Foto: EPA/CJ GUNTHER

VELIKI FAN

DOK JE TVOGA ČASNOG KRSTA, POBEDITI TE NIKO NEĆE! Baka Milja (67) posvetila Đokoviću PRELEPE STIHOVE: Krave riču, ovce na polju...

Tenis -

Opšte je poznato u Srbiji da su starije osobe, možda i najveći Novakovi fanovi

Mnoge deke i Bake širom naše zemlje ne propuštaju nijedan meč Novaka Đokovića, sede kraj malih ekrana i vatreno navijaju za njega.

Takva je i baka Milivojka Bakić (67), koja živi na Kićenovom brdu, podno Tornika.

Ona je, naravno, gledala finale US opena, navijala za Đokovića u meču protiv Danila Medvedeva i gledala kako dolazi do 24. grend slem trofeja.

- Kada Novak igra ja ne izlazim iz kuće da ne bih propustila neki detalj. Krave riču, ovce na polju, ali dok se meč ne završi ne prestajem da gledam. Presrećna sam! Radujem se njegovom, kao uspehu mog deteta, jer je on ponos svih nas i zemlje Srbije - poručila je baka Milja za Telegraf.

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

Ona je bila posebno inspirisana posle novog istorijskog uspeha, pa je svom miljeniku posvetila i pesmu.

- Zlatiborske vite jele oborile grane dole, dok u Njujorku pobeđuje Novak Đole.

Pod Tornikom sunce suši travu, dok po svetu Nole stiče slavu.

Nek te svuda sreća prati, i da blistaš sav od sreće, dok je tvoga časnog krsta, pobediti te niko neće - napisala je Milivojka, a preneo Telegraf.

Ona živi sama, bavi se stočarstvom i od toga živi. Sinovi joj žive u obližnjim gradovima, a vreme najčešće provodi sa jetrvom i dve komšinice.

Voli da piše pesme i žali što kao mlada nije otišla na studije, već je ostala u selu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track