NOVAKA NAZIVAJU LAŽOVOM I FAŠISTOM, A NAVIJAČE SRBINA - MANIJACIMA! Bolesnici opleli po Đokoviću jer je igrao za Srbiju! Mrze ga!
Foto: Francisco Macia / Photo Players Images / imago sportfotodienst / Profimedia

NEOPISIVA MRŽNJA

NOVAKA NAZIVAJU LAŽOVOM I FAŠISTOM, A NAVIJAČE SRBINA - MANIJACIMA! Bolesnici opleli po Đokoviću jer je igrao za Srbiju! Mrze ga!

Tenis -

Popularna teniska stanica "Trouble Fault" čiji je cilj raspirivanje mržnje prema najboljem teniseru svih vremena Novaku Đokoviću, osuo je paljbu po Srbinu zbog odluke da igra za Srbiju na Dejvis kupu u Valensiji.

Odluka srpskog asa da se priključi reprezentaciji Srbije na Dejvis kupu u Valensiji samo tri dana nakon osvajanja US opena u Njujorku privukla je ogromnu pažnju teniske javnosti. Istinske ljubitelje belog sporta oduševio je potez neumornog Đokovića, međutim, ima i onih koji su uspeli i ovu situaciju da iskoriste da ocrne Srbina i predstave ga u negativnom svetlu.

Objava američkog novinara Džona Vertajma, koji nije krio oduševljenje zbog odluke Đokovića da igra za reprezentaciju uprkos zgusnutom rasporedu, razbesnela je pomenutu hejtersku stranicu.

"Da li smo, kao teniska zajednica, dovoljno aplaudirali Đokoviću koji je stigao u Valensiju na Dejvis kup nekoliko dana nakon što je osvojio 24. grend slem" napisao je američki novinar na Tviteru.

Isprozivali su Vertajma i istakli da je Srbin isključivo iz ličnih interesa igrao za reprezentaciju, a u javnosti se predstavlja kao heroj.

"On mora da igra Dejvis kup da bi mu bilo dozvoljeno da igra na Olimpijskim igrama 2024. godine, ali nastavi da se ponašaš kao da je Isus Hrist Mlađi, a radi nešto što je isključivo u njegovom interesu", piše "Trouble Fault".

Njihova sramna objava izazvala je reakciju američkog tenisera Tenisa Sangrena.

"Da predstavljao je svoju zemlju... da bi ponovo mogao da predstavlja svoju zemlju", napisao je Sangren.

Njegov komentar izazvao je gnev ove sramne stranice.

"Da li si ikada sjahao sa k**** tog tipa", poručili su američkom teniseru.

Ova skandalozna stranica ima više od sedam hiljada pratilaca na Tviteru, ne krije simpatije prema Rafaelu Nadalu i koristi svaku moguću priliku da omalovažava srpskog tenisera.

Na naslovnoj fotografiji strance stoji skandalozan tekst u kom su iznete najgnusnije uvrede na Đokovićev račun.

"Novak Đoković je poznati lažov, trgovac nekih od najopasnijih i više puta razotkrivenih besmislica o zdravlju, promoter prevaranata i gurua i osumnjičeni simpatizer fašizma. Mnogi ljudi ne veruju da zaslužuje poštovanje - svakako ne samo zato što može dobro da udari tenisku lopticu - i nije važno koliko glasno vrište njegovi agresivni, manijakalni navijači", navodi se u tekstu.

hejterska stranica
foto: Printscreen

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track