"DA JE NOVAK AMERIKANAC IMAO BI STATUU U SVAKOM GRADU" Čuvena Francuskinja sasula ISTINU U LICE: Smeta im što dolazi iz Srbije!
Foto: Francisco Macia / Photo Players Images / imago sportfotodienst / Profimedia

pravo u metu

"DA JE NOVAK AMERIKANAC IMAO BI STATUU U SVAKOM GRADU" Čuvena Francuskinja sasula ISTINU U LICE: Smeta im što dolazi iz Srbije!

Tenis -

Reči proslavljene francuske teniserke Marion Bartoli odjekuju planetom...

Proslavljena francuska teniserka Marion Bartoli smatra da Novak Đoković ne doboja poštovanje koje zaslužuje zato što ne dolazi iz velike i bogate zemlje.

Bivša šampionka Vimbldona bez dlake na jeziku govorila je o odnosu medija prema svetskom broju jedan - Novaku Đokoviću. Ona ističe da bi Novak bio mnogo popularniji i omiljeniji da je iz velike zemlje poput Amerike.

"Da je Novak Amerikanac – sa 24 grend slem titule, 39 mastersa, šest Završnih turnira, rekordom u broju nedelja na prvom mestu, najviše odigranih finala slemova – imao bi statuu u svakom gradu", ističe Bartoli.

Marion Bartoli
foto: Profimedia

Ona smatra da Novak nema tretman koji zaslužuje u medijima jer dolazi iz male slovenske zemlje.

"Samo zato što je Srbin. To je veoma mala zemlja koja ima izuzetno burnu noviju istoriju", dodaje Bartoli.

Pomenula je Bartoli i torturu koju je Novak doživeo pre godinu dana u Australiji.

"To je igrač koji je prošle godine dospeo na naslovne strane zbog apsolutno neverovatnog događaja. Otišlo se dalje od sportskih strana. Da igrač koji je osvojio najviše titula bude izbačen iz zemlje i pre odlaska bude smešten u pritvor. To je za 'Netfliksovu' seriju", smatra bivša teniserka.

Na kraju je istakla da je Srbin rame uz rame sa najvećim sportistima svih vremena poput Majkla Džordana i Muhameda Alija.

Kurir sport

Bonus video:

00:15

Gde je otišao Novak Đoković nakon izlaska na balkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track