UŽAS! Teniserka se SRUŠILA, pa u KOLICIMA izneta sa terena! Publika je ZANEMELA, protivnica se HVATALA ZA GLAVU! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Twitter / Melanie Lautrup

pakao!

UŽAS! Teniserka se SRUŠILA, pa u KOLICIMA izneta sa terena! Publika je ZANEMELA, protivnica se HVATALA ZA GLAVU! (VIDEO)

Tenis -

Meč osmine finala VTA turnira iz serije 250 u Gvanžuu koji su igrale Klara Tauson i Julija Putniceva obeležio je jedan jeziv momenat.

U prvom gemu trećeg seta, pri rezultatu 1:1, Amerikanka Klara Tauson se odjednom srušila na teren. Kolabirala je nesrećna američka teniserka, a medicinski tim je momentalno pritrčao u pomoć, isto kao i njena protivnica koja se uhvatila za glavu.

Publika je zanemela, a Klara je u kolicima izneta sa terena, te je prebačena u bolnicu. Ona se srušila zbog ogromne vrućine i vlažnosti vazduha koja trenutno vlada u Kini, te je zbog teškog vremena došlo do dehidratacije i grčeva.

Medvedev se žalio na US Openu

Na nedavno završenom US Openu teniseri i teniserke su se takođe žalili na vremenske uslove. Tokom meča protiv Andreja Rubljova, Danil Medvedev je čak glasno rekao:

- Dok neko ne umre na terenu neće ništa preduzeti - grmeo je tada ruski teniser koji je stigao do finala grend slema u Njujorku gde je poražen od Novaka Đokovića.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track