"PISALO SE O NJEMU KAO O NEKOJ VRSTI DEMONA" Čuvena novinarka stala u Đokovićevu odbranu - zbog ovoga je celom svetu ZAPUŠILA USTA
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

jaka izjava

"PISALO SE O NJEMU KAO O NEKOJ VRSTI DEMONA" Čuvena novinarka stala u Đokovićevu odbranu - zbog ovoga je celom svetu ZAPUŠILA USTA

Tenis -

Poznata američka novinarka Megin Keli, dotakla se u svojoj emisiji Novaka Đokovića, i bez dlake na jeziku govorila o Noletovom stavu vezanom za vakcinu protiv COVID-19.

Poznato je da se Novak nije vakcinisao, zbog čega se mnogo puta našao na raznim "udarima", a sada je Keli stala u njegovu odbranu.

- Mnogi ljudi, uključujući i vas, imali su loša iskustva sa vakcinama. I ne moram to da gledam svuda. Đoković je bio potpuno oklevetan, bez ikakve svrhe. Mnogi u štampi su pisalo o njemu kao o nekoj vrsti demona. Mislili su kako je grozno što je ovaj elitni sportista, koji nije znao kakve posledice može da ima vakcina, odbio da je primi - rekla je Keli pre nekoliko dana.

Iako su sportisti imali mogućnost da donesu odluku o vakcini, oni su bili osuđeni na nju, dodaje Megin.

- Pitali smo sportiste, tražili smo od ljudi da donesu odluku, ali smo ih ocrnili zbog odluke koju su doneli. Dakle, to zaista nije ni opcija. Kada izaberete nešto što oni ne podržavaju, onda oni dođu po vas.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track