MALO SU SE PRERAČUNALI! Porodica Nadal na STUBU SRAMA zbog izjava o Karlosu Alkarazu! Šta sada imaju da kažu?
Foto: Profimedia

loša prognoza

MALO SU SE PRERAČUNALI! Porodica Nadal na STUBU SRAMA zbog izjava o Karlosu Alkarazu! Šta sada imaju da kažu?

Tenis -

Španac Karlos Alkaraz nije uspeo da se plasira u finale turnira u Pekingu pošto je u dva seta poražen od Italijana Janika Sinera (7:6, 6:1).

Siner je odigrao maestralan meč i počistio je Karlitosa sa terena, posebno u drugom setu, te je dokazao da Alkaraz možda i nije toliko dominantan kada su mlađe generacije tenisera u pitanju.

Osim što je ušao u finale i zakazao duel sa Danilom Medvedevim (sreda, 13.30), Janik Siner je stavio na stub srama i porodicu Nadal i to zbog izjava Rafinog strica i nekadašnjeg trenera, Tonija.

Toni Nadal
foto: Profimedia

Toni Nadal je u julu ove godine istakao sledeće:

- Iskreno, ne vidim trenutno u svetu tenisa, sa izuzetkom Đokovića, igrača sposobnog da zaustavi Karlosov uspon. Đoković nema još mnogo godina karijere pred sobom, tako da smatram da će španski navijači imati priliku da uživaju u još mnogo mečeva, još mnogo pobeda u nedeljnim popodnevima koja dolaze - rekao je Toni pošto je Alkaraz osvojio Vimbldon, a sada je video da je malo pogrešio u proceni.

Siner je dokazao da se protiv Alkaraza i te kako može, te da će u budućnosti tenis imati dobru konkurenciju u samom vrhu. Naravno, kada se Novak Đoković povuče i mlađim generacijama prepusti da se bore za prvo mesto ATP liste.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track