KO JE BIVŠA ŽENA GORANA IVANIŠEVIĆA? Proslavila je NASLOVNA STRANA poznatog magazina, oprostila LJUBAVNU AFERU Novakovom treneru!
Foto: EMPICS Sport / PA Images / Profimedia

zanimljiva ličnost

KO JE BIVŠA ŽENA GORANA IVANIŠEVIĆA? Proslavila je NASLOVNA STRANA poznatog magazina, oprostila LJUBAVNU AFERU Novakovom treneru!

Tenis -

Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, dospeo je u centar pažnje javnosti kada je na svom Instagram profilu poslao javnu poruku svojoj nekadašnjoj ženi, Tatjani Dragović.

Udario je nekadašnji hrvatski teniser, a sada priznati stručnjak, na svoju bivšu partnerku, te je rekao da će pokušati da stigne do svog novca koji se nalazi kod nje.

- Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran - napisao je Ivanišević na Instagramu.

Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti, te su se mnogi zapitali ko je Tatjana Dragović koja je navodno ojadila hrvatskog trenera? Nekadašnja emotivna partnerka i supruga Gorana Ivaniševića poznata je manekenka koju je proslavila naslovna strana prestižnog magazina Kosmopolitan 1998. godine. Mnogi navode da je Ivanišević upravo tada "pao" na nju, te da je godinu dana kasnije u novogodišnjoj noći u Dubaiju i zaprosio.

Pre stupanja u brak, njihovu vezu je 2008. godine uzdrmala ljubavna afera koju je sadašnji trener Novaka Đokovića navodno imao sa voditeljkom Vanjom Halilović. Goran i Vanja snimljeni su zajedno u nekoliko navrata, te je Ivanišević morao javno da se izvinjava Tatjani Dragović.

- Imao sam potrebu javno istupiti jer sam povredio osobu do koje mi je neizmerno stalo. Svestan sam da sve što kažem ili učinim ne može umanjiti moja dela i posledice istih. Ovim putem se izvinjavam svojoj supruzi što sam je povredio. Ona je jedina osoba koju volim, s kojom želim da provedem svoj život i nadam se da će mi jednoga dana oprostiti. U poslednje vreme iznesene su brojne neistine. Moram reći da se ne osećam krivim ni prema kome osim Tatjani i našoj deci, nakon svega što se dogodilo. Svi ostali učesnici sudelovali su u tome svesno, svojevoljno i dobro znajući što rade pa tako kao i ja sami odgovaraju za svoje postupke. Svaki čovek tvorac je vlastitih zabluda - napisao je tada Ivanišević.

Goran Ivanišević, Tatjana Dragović
foto: Fame Pictures / Backgrid USA / Profimedia

Oprostila mu je Tatjana ovaj skandal i par je "stao na ludi kamen" 2009. godine. Ipak, brak je trajao do 2013. kada se desio razvod koji je sada ponovo dospeo u centar pažnje.

Goran i Tatjana imaju dvoje dece, a posle rastanka pronašli su nove partnere. Ivanišević je sada u braku sa voditeljkom Nives koja je od njega mlađa punih deset godina, dok Tatjana uživa u ljubavi uz pevača Vlaha Arbulića.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

15:17

ĐOKOVIĆ POKORIO AMERIKU: Novak se osvetio Medvedevu u finalu Ju Es opena i osvojio 24. grend slem titulu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track