NOVAK "ZAPALIO" SRBIJU! Đoković poslao poruku koja će PODELITI javnost: "Bila je to utakmica MOG VOLJENOG KLUBA..."
Foto: FOTO: Starsport

zanimljivo

NOVAK "ZAPALIO" SRBIJU! Đoković poslao poruku koja će PODELITI javnost: "Bila je to utakmica MOG VOLJENOG KLUBA..."

Tenis -

Novak Đoković nalazi se u Parizu gde će pokušati da stigne do nove titule.

Srbin je slobodan u prvom kolu, a u drugoj rundi igraće protiv boljeg iz meča Kecmanović - Ečeveri koji je na programu u utorak. Neposredno uoči početka turnira u prestonici Francuske, Novak je govorio za medije, a jedna od tema bila je i Crvena zvezda!

Đoković se posebno osvrnuo na duel Zvezde i Asvela na premijeri Evrolige i pohvalio je atmosferu koju su napravile Delije.

- Bila je to prva utakmica u Evroligi, 20.000 ljudi na tribinama. Bila je to utakmica Crvene zvezde, mog omiljenog kluba. Sjajno je biti tako izbliza. Svaki sport je uživo drugačije, nego da ga gledate na televiziji - istakao je Nole i na ovaj način "zapalio", ali i podelio Srbiju.

Novak Đoković
foto: FOTO: Starsport

Pohvalio je Novak atmosferu na utakmici Zvezda - Asvel i to bi moglo da zasmeta navijačima Partizana jer je Đoković viđen i na evroligaškom večitom derbiju kada su crno-beli dočekali večitog rivala i slavili rezultatom 88:86 u triler završnici.

Atmosfera je i ovde bila na nivou, ali je Đoković kao veliki zvezdaš zaobišao da je pohvali već se fokusirao na meč koji su crveno-beli igrali pred svojim navijačima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track