ĐOKOVIĆ SAZNAO PROTIVNIKA! Novak kreće u pohod ka tituli u Parizu, poznato i protiv KOGA!
Foto: Mike Stobe / Getty images / Profimedia

sve je jasno

ĐOKOVIĆ SAZNAO PROTIVNIKA! Novak kreće u pohod ka tituli u Parizu, poznato i protiv KOGA!

Tenis -

U drugom kolu Mastersa u Parizu Novak Đoković igraće protiv Tomasa Martina Ečeverija koji je posle velikog preokreta savladao Miomira Kecmanovića sa 2:1 (4:6, 7:6, 6:4).

Nole je bio slobodan na startu turnira, dok je Ečeveri, inače 34. teniser planete, imao težak zadatak, ali je uspeo da savlada Kecmanovića koji je u jednom trenutku imao meč u svojim rukama.

Posle rutinski odrađenog prvog seta i pobede od 6:4, Kecmanović je imao brejk prednosti u drugom periodu, ali je Argentinac uspeo da se vrati i u taj-brejku stigne do izjednačenja. Treba napomenuti da je Kecmanović u taj-brejku imao čak i meč loptu, ali nije uspeo da je iskoristi.

Vidno demoralisan bio je srpski teniser i nije mogao da se vrati u meč posle šoka i kao ni da odgovori na sjajnu igru Ečeverija koji je uspeo da reši i ovaj period igre u svoju korist, ovog puta rezultatom 6:4, te zakaže duel sa Đokovićem u drugom kolu.

Tomas Martin Ečeveri
foto: Ashley Western/Colorsport / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak Đoković i Tomas Martin Ečeveri sastali su se samo jednom do sada i Srbin je slavio sa 2:0 u setovima u Rimu ove godine. Meč je na programu u sredu, a tačan termin biće naknadno poznat.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

01:01

Novak i Jelena zaplesali na koncertu Hausera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track