NIKADA NE BISTE POGODILI! Novak posetio ELITNI restoran u Parizu, OTKRIVAMO koje SPECIJALITETE je poručio! Ovo je ŠAMPIONSKI meni!
Foto: Eurasia Sport Images / imago sportfotodienst / Profimedia

počastio se

NIKADA NE BISTE POGODILI! Novak posetio ELITNI restoran u Parizu, OTKRIVAMO koje SPECIJALITETE je poručio! Ovo je ŠAMPIONSKI meni!

Tenis -

Novak Đoković još jednom je teniskom svetu dokazao da je jedan od najboljih igrača u istoriji ovog sporta.

Srbin je stigao do titule na mastersu u Parizu, povećao je razliku u odnosu na Karlosa Alkaraza na vrhu ATP liste i odlučio je da proslavi ove uspehe sa stilom.

Bio je Đoković gost jednog od najelitnijih italijanskih restorana u Parizu - "Siena", te je u društvu svoje porodice, tima i prijatelja uživao u večeri. Da li možete da pogodite šta je Đoković poručio tokom ove večere? Verovatno nikada ne biste mogli da pretpostavite šta je bilo na šampionskom meniju, pa ćemo vam mi to otkriti!

00:12

Novak slavi u Parizu

Na meniju su bili raznorazni specijaliteti, a prema saznanjima Kurira Novak je poručio salatu od krabe sa raviolama od tartufa. Uz to, na stolu je bio i skupoceni kavijar.

Inače, pomenuti restoran su tokom duge istorije posećivale raznorazne svetske zvezde poput Serene Vilijams, Kilijana Mbapea, Zlatana Ibrahimovića, porodica Kardašijan... Novak Đoković je takođe stalni gost i svaku posetu Parizu iskoristi da prezalogaji nešto upravo ovde.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:06

Novak Đoković sa navijačima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track