SAD DA ZAVRŠIM SA TENISOM, MOGU DA BUDEM ZADOVOLJAN! Đoković poslao mlađim rivalima MOĆNU PORUKU pred prvog meča u Torinu!
Foto: Eurasia Sport Images / imago sportfotodienst / Profimedia

ZAVRŠNI TURNIR

SAD DA ZAVRŠIM SA TENISOM, MOGU DA BUDEM ZADOVOLJAN! Đoković poslao mlađim rivalima MOĆNU PORUKU pred prvog meča u Torinu!

Tenis -

Novak Đoković u nedelju uveče počinje učešće na završnom turniru u Torinu duelom protiv Holgera Runea.

Novak je uoči meča poručio da i dalje ima veliku želju da svaki put kada izađe na teren ostvari dobar rezultat.

- Volim da se takmičim, volim ovaj sport. To mi je najveća motivacija, jer sam već postigao mnogo rekorda, mnoge sam oborio i to je sjajno. Čak i da napustim profesionalni tenis sada i osvrnem se na sve što sam uradio, mogu da budem izuzetno, izuzetno zadovoljan. Nemam nikakav pritisak da nastavim da se takmičim, ali i dalje imam želju i taj visok nivo - rekao je Đoković i dodao:

- Igram na veoma visokom nivou, rekordi su velika inspiracija, to nema sumnje. I dalje želim da ispisujem istoriju tenisa i vidim koliko daleko mogu da stignem.

Novak Đoković, imidž, brada, Jelena Đoković
foto: Federico Pestellini / Panoramic / Profimedia

Đoković i Rune će igrati u nedelju od 21 čas.

- Holger debituje na ATP Finalu. Sa Alkarazom, koji je njegova generacija, on je jedan od mladih lidera i verovatno jedan od igrača koji će nositi tenis u deceniji pred nama. Videćemo mnogo toga od njega u budućnosti. U njegovom timu sada je Boris Beker, legenda ove igre, vidim da je Holger lepo napredovao. Svaki put kada igramo jedan protiv drugoga, tesno je, tako da mogu da očekujem još jedan takav meč - zaključio je Đoković.

Nakon meča protiv Danca, najbolji teniser sveta igraće protiv Janika Sinera, zatim i protiv Stefanosa Cicipasa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track