"VIDEO SAM U PRVOM GEMU KOLIKO JE BIO NAOŠTREN" Neuništivi Novak ne krije zadovoljstvo posle pobede - ove reči odzvanjaju planetom
Foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

TORINO

"VIDEO SAM U PRVOM GEMU KOLIKO JE BIO NAOŠTREN" Neuništivi Novak ne krije zadovoljstvo posle pobede - ove reči odzvanjaju planetom

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je Danca Holgera Runea u prvom kolu Završnog mastersa u Torinu sa 2:1, po setovima 7:6, 6:7, 6:3.

Nakon meča, Novak je zahvalio publici na velikoj podršci:

- Pre svega hvala publici na podršci! Ovde se zaista osećam kao kod kuće i hvala navijačima što su došli ovde - kazao je Novak i potom dodao:

- Naravno, trenutno sam veoma emotivan. Izvinjavam se svima koji su sve ovo gledali. Zaista je bilo dosta emocija, presije, tenzija... Trebalo je ovde pobediti protiv protivnika koji je odigrao sjajno, imao dosta hrabrosti danas. Od prvog gema je bilo jako teško. Očigledno je da sam znao da bih pobedom mogao da završim kao broj jedan na svetu. Nije prvi put da igram partiju dugu tri sata, ovo je podsetilo na neke naše prošle partije. Igrali smo već dosta puta i jako mi je drago što sam pobedio večeras - rekao je Đoković.

Pohvalio je Novak svog večerašnjeg rivala, za kojeg tvrdi da ga je pošteno namučio.

- Izvukao je iz mene sve, video sam u prvom gemu koliko je bio naoštren, kako je igrao sa osnovne linije, znao sam da će biti teško veče za mene, da ću morati da radim jako teško. Kao što sam rekao u prvih nekoliko gemova, znao sam da će biti agresivan, servirao je izvanredno. Igrao je sjajno, u nekim momentima sam spuštao nivo. Bilo je vrlo emotivna i teška pobeda, jer je značaj meča bio takav da ću biti prvi ako pobedim, to je dodalo tenziju.

Kurir sport

Bonus video:

01:01

Novak i Jelena zaplesali na koncertu Hausera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track