ALKARAZ ZAGRMEO POSLE BOLNOG PORAZA! Novak ga POČISTIO sa terena, a on "mrtav 'ladan" poručio: Hoću da budem NAJBOLJI U ISTORIJI!
Foto: Printscreen

NE ODUSTAJE

ALKARAZ ZAGRMEO POSLE BOLNOG PORAZA! Novak ga POČISTIO sa terena, a on "mrtav 'ladan" poručio: Hoću da budem NAJBOLJI U ISTORIJI!

Tenis -

Nakon bolnog poraza od Novaka Đokovića u polufinalu Završnog mastersa u Torinu, španski teniser Karlos Alkaraz poručio je da će dati sve od sebe da u budućnosti nadmaši srpskog asa.

Najbolji teniser sveta Novak Đokovića plasirao se u finale Završnog mastersa u Torinu, pošto je u dva seta ubedljivo pobedio Španca Karlosa Alkarasa sa 6:3, 6:2.

Nakon meča Alkaraz je rekao novinarim da će se detaljno analizirati ovaj meč, kako bi pobravio svoje nedostatke i dostigao Novakov nivo igre.

"Znam šta sve treba da popravim na pripremema ako želim da pobeđujem najbolje. Pričaću sa Huanom Karlosom, gledaću ponovo i ovaj meč da vidim svoje slabosti i da se poboljšam. Fokusiraću se na ovaj meč, ne na naše prethodne, jer mislim da mnoge stvari moram da popravim kako bih bio na njegovom nivou", rekao je Alkaraz.

Španac je odao priznanje Đokoviću za sve što je uradio u karijeri i priznao da će u godinama koje slede učiniti sve da ga nadmaši.

"Ako želim da ga stignem, moram da budem prvi 15 godina. Naravno da je to motiv, ambiciozan sam, želim da budem najbolji u istoriji, da ga pobeđujem i da osvajam sve turnire, ali s druge strane, neću da mislim o tome – legende sporta to nisu uspele što je on, osvaja sve i ruši rekorde", rekao je Alkaraz.

Kurir sport

00:38

Novak u Torinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track