NADAL NEKOLIKO VILA I LIMUZINA "NOSI" NA RUCI! Pokazao NAJSKUPLJU ČUKU ikada na teniskim terenima, od CENE će vam se POMUTITI UM!
Foto: Twitter/Printscreen

LUDILO

NADAL NEKOLIKO VILA I LIMUZINA "NOSI" NA RUCI! Pokazao NAJSKUPLJU ČUKU ikada na teniskim terenima, od CENE će vam se POMUTITI UM!

Tenis -

Polako se bliži povratak Rafaela Nadala na teren.

Španac naporno trenira kako bi spreman dočekao novu sezonu. Posle godinu dana pauze zaigraće na turniru u Brizbejnu, a pripreme za veliki povratak su u punom jeku.

Na društvenim mrežama pojavili su se brojni snimci sa treninga španskog asa, a jedan detalj na ruci Nadala privukao je posebnu pažnju.

Mnogi su primetili da Nadal nosi na treninzima nosi najskuplji sat ikada viđen na teniskim terenima.

Reč je o ručno rađenom satu luksuznog brenda "Richard Mille" koji vredi neverovatnih 2,3 miliona dolara!

Rafael Nadal
foto: Twitter/Printscreen

Luksuzni model "RM 27-04 Tourbillon Rafael Nadal" specijalno je izrađen za španskog tenisera. Težak je samo 30 grama, pa ga Španac praktično ne oseća na ruci, pa ga Španac ne skida čak ni na treninzima.

"U početku je to bilo prilagođavanje, morali smo blisko da sarađujemo kako bismo sat prilagodili mom zglobu. Sada je postao deo moje kože, to je kao da nemate ništa na sebi", otkrio je jednom prilikom Nadal.

Kurir sport/J.M.

02:48

NADAL IDE NA PATETIKU? Ne odgovara mu vreme meča sa Noletom PA POKUŠAVA DA MANIPULIŠE? Stručnjak otkrio kojim se izgovorima služi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track