NJEGOVE REČI RAZBESNEĆE NOVAKOVE HEJTERE! Legendarni Agasi sasuo ISTINU u lice svima: Kada pogledate PAPIR, sve je jasno!
Foto: WILLIAM WEST / AFP / Profimedia

objasnio

NJEGOVE REČI RAZBESNEĆE NOVAKOVE HEJTERE! Legendarni Agasi sasuo ISTINU u lice svima: Kada pogledate PAPIR, sve je jasno!

Tenis -

Nekadašnji američki teniser Andre Agasi izjavio je danas da je Novak Đoković, koji je u Melburnu krenuo po 25. grend slem trofej i 11. trofej na Australijan openu, nesumnjivo najveći igrač svih vremena, ističući da brojke ne lažu.

"Postoji mnogo načina da se na to gleda, ali kada pogledate ono na papiru, ne možete osporiti šta je postigao", rekao je Agasi u danas objavljenom intervjuu za Australijan (The Australian).

"Broj pobeda, međusobni dueli, titule, prvo mesto na kraju godine, nedelje provedene na prvom mestu... sva ta statistika", dodao je 53-godišnji Amerikanac, koji je i nekadašnji trener Đokovića.

Osmostruki grend slem šampion i nekadašnji prvi teniser sveta naveo je da su Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal doneli mnogo toga tenisu.

"Kada pogledam šta neko donosi u sport, Đoković je doneo mnogo, bez sumnje. Onda pogledate Rodžera koji je doneo eleganciju, klasu i način na koji je igrao, pa onda Nadala i njegov intenzitet... Svi ti momci su dali drugu dimenziju tenisu", rekao je Agasi.

"Ali kada pogledamo ono na papiru - ne možemo da osporimo ono što je Novak uradio", istakao je Amerikanac koji ove godine prati Australijan open u Melburnu.

Kurir sport/Beta

02:00

NOVAK SE BORI ZA PRAVA IGRAČA, IMA STAV U MONOTONIJI JEDNOUMLJA Opovrgnute žestoke izjave Rene Stabs prema svetskom broju jedan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track