NOVAK OTKRIO DA PIŠE KNJIGU! Cela planeta čeka da je pročita, a evo o čemu će se raditi u njoj! Đoković RASPALIO MAŠTU navijačima
Foto: COLIN MURTY / AFP / Profimedia

bomba

NOVAK OTKRIO DA PIŠE KNJIGU! Cela planeta čeka da je pročita, a evo o čemu će se raditi u njoj! Đoković RASPALIO MAŠTU navijačima

Tenis -

Specijalni izveštač iz Melburna: Vuk Brajović

Primetili smo da je tokom meča sa Prižmićem, Novak Đoković uz osmeh i polu-glasne komentare propratio nekoliko situacija na terenu a i onih na tribinama.

Na pitanje da li će ti osmesi biti "objašnjeni" u nekom momentu u budućnosti - možda i kao deo sadržaja buduće autobiografije, Novak kaže:

- Biće, biće, doći će autobiografija. Ipak, pre autobiografije ćemo objaviti drugu knjigu koju sam već samostalno počeo da pišem, ali ću verovatno potražiti pomoć za konačnu verziju. To bi trebalo da bude nastavak knjige ‘Serviraj za pobedu’ u kojoj će biti reč o ishrani, oporavku, treningu - dakle više tehničke prirode. A autobiografija će doći jednog dana, najverovatnije kada završim karijeru - rekao je Novak i potom dodao:

- Na tome ću raditi natenane, i ne želim sa time da žurim jer ima toliko toga da se kaže. Biće ispričano mnogo toga, što će biti mnogo pogodnije da se objavi po završetku moje karijere, kad više ne budem viđao ove ljude pa neću morati da im objašnjavam to što piše", uz smeh najavljuje Novak novitete iz "biblioteke Đoković".

Kurir sport

Bonus video:

00:14

Novak i Goran Ivanišević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track