RAZOČARAO SVE, A NAJVIŠE ZANOSNU CRNKU! Ova "BOMBA" je najviše verovala u mladog tenisera, a on se OBRUKAO već na početku godine!
Foto: Instagram/rstuhlmann

ao

RAZOČARAO SVE, A NAJVIŠE ZANOSNU CRNKU! Ova "BOMBA" je najviše verovala u mladog tenisera, a on se OBRUKAO već na početku godine!

Tenis -

Razočarao je Džek Drejper Britance porazom već u drugom kolu Australijan opena, ali najviše je razočarao atraktivnu influenserku, Rejčel Štulman koja je više nego većina drugih verovala u njega.

Drejper važi za veliku nadu tenisa na ostrvu, ima 22 godine i trenutno je 55. na ATP listi. U Melburnu je izgubio od Amerikanca, Tomija Pola.

Iako se radi o bolje rangiranom teniseru, ovo svakako nije dobar start sezone, pogotovo ako se uzmu u obzir prognoze da bi baš ove godine mogao da napravi veliki korak unapred.

Posebno je influenserka iz SAD verovala u takav scenario.

- Džek je završio 2023. godinu tako snažno, igrajući sjajan tenis i osvojivši Ultimejt Tenis Šoudaun u Londonu. Bilo je tako zabavno gledati ga kako raste i sazreva u 2023. Imao je neke velike pobede - poručila je nedavno Rejčel Štulman.

1 / 8 Foto: Printskrin/Instagram

Rejčel ima 31 godinu i veoma je aktivna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu gde njen nalog prati više od 315.000 ljudi.

Svojevremeno je igrala tenis u NCAA diviziji gde je predstavljala Univerzitet Misuri od 2010. do 2014. godine.

Često objavljuje teniski sadržaj, a pažnju šire javnosti zadržava uz pomoć fotografija na kojima pokazuje atraktivno telo.

Kurir sport

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track