NOVAK JE IGRAO PROTIV "ČUDOVIŠTA" Podatak iz rubrike VEROVALI ILI NE: Janik Siner je na OVAJ NAČIN doveo do ludila SVE protivnike!
Foto: Martin KEEP / AFP / Profimedia

nestvarno

NOVAK JE IGRAO PROTIV "ČUDOVIŠTA" Podatak iz rubrike VEROVALI ILI NE: Janik Siner je na OVAJ NAČIN doveo do ludila SVE protivnike!

Tenis -

Janik Siner odigrao je maestralan meč protiv Novaka Đokovića, slavio je sa 3:1 u setovima i plasirao se u finale Australijan opena.

Jedan podatak najbolje oslikava koliko je dominantan Italijan bio u Melburnu. Na putu do finalnog meča Siner je izgubio samo dva gema na svoj servis!

Janik Siner
foto: David GRAY / AFP / Profimedia

Servirao je Italijan brutalno protiv Van de Zandšulpa, De Jonga, Baeza, Kačanova i Rubljova, te je na pet mečeva samo dva puta izgubio gem na svoj servis (protiv Van de Zandšulpa u prvom kolu i Kačanova u osmini finala).

Na ovim mečevima nije izgubio niti jedan set, a protiv Đokovića je poklekao u trećem setu, ali tek posle taj-brejka! Novak na meču protiv Sinera nije imao nijednu brejk priliku, tako da je bio daleko od oduzimanja servisa Italijanu i upravo je ovo najjače oružje koje Janiku može da donese titulu u Melburnu.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

02:20

MOŽE LI NOVAK SLEDEĆE GODINE DA PRESKOČI FEDERERA U BROJU OSVOJENIH TITULA? Brajovć: Moguće da će disati za vratom i Konorsu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track