OVAKO SU "UŠLI" NOVAKU U GLAVU: Poraz Sinera na Vimbldonu im je OTKRIO REŠENJE za rušenje najboljeg svih vremena! NESTVARNO!
Foto: cc / imago sportfotodienst / Profimedia

australijan open

OVAKO SU "UŠLI" NOVAKU U GLAVU: Poraz Sinera na Vimbldonu im je OTKRIO REŠENJE za rušenje najboljeg svih vremena! NESTVARNO!

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković poražen je u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera sa 3:1 u setovima.

Veliku pobedu italijanskog tenisera analizirali su njegovi treneri Daren Kejhil i Simone VanjocI.

"Kada je izgubio od Novaka na Vimbldonu posle vođstva od 2-0, seli smo i razgovarali šta je potrebno da se poboljša. Upijao je informacije, izlazio na teren i trenirao kako bi postao bolji teniser. Gledali smo kako neke od tih stvari radi danas na terenu. Znali smo da se Novak mučio u prvih nekoliko setova. To su svi mogli da vide. Ali znali smo i da će Novak praviti veći pritisak u trećem i četvrtom setu. Uradio je neverovatan posao", rekao je Kejhil.

Vanjoci u prvi plan stavlja Janikov servis.

"Može da igra svojom brzinom, znajući šta da odigra, kada drop-šot, kada slajs. Mislim da je servis dosta popravio u poslednje dve godine. Drugi set je bio neverovatan. Nije dao Novaku nijednu brejk loptu, mislim da se to u prethodnih 10 godina dogodilo samo jednom. Ovo je bio jedan od najboljih mečeva kada je servis u pitanju. U važnim trenucima pronalazio je prvi servis. Mislim da mu servis mnogo pomaže", kazao je Vanjoci.

Finale između Sinera i Danila Medvedeva na programu je u nedelju od 9.30.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track