"SINER ĆE BITI NOVI ĐOKOVIĆ" Nik Kirjos izneo HRABRE PROGNOZE, pa otkrio NEPOZNATU ANEGDOTU: Tada sam spavao samo 2 ili 3 sata...
Foto: Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

imao šta da kaže

"SINER ĆE BITI NOVI ĐOKOVIĆ" Nik Kirjos izneo HRABRE PROGNOZE, pa otkrio NEPOZNATU ANEGDOTU: Tada sam spavao samo 2 ili 3 sata...

Tenis -

Janik Siner oduševio je čitavu planetu nastupima na Australijan openu!

Plasirao se Italijan u finale u Melburnu na prilično dominantan način - izgubio je samo jedan set, tek dva gema na svoj servis, a u polufinalnom meču protiv Novaka Đokovića najboljem teniseru planete nije dopustio nijednu brejk priliku!

Sada će se za trofej boriti protiv Danila Medvedeva, a legendarni Nik Kirjos otkrio je da ga Siner neodoljivo podseća na Novaka!

Janik Siner, Novak Đoković
foto: Paul Zimmer / imago sportfotodienst / Profimedia

- Promene koje je Daren Kejhil napravio u Janikovoj igri i spremnost Sinera da mu pruži priliku sada su ga uzdigle na vrh sporta. Pobedio je Novaka, a niko to ovde nije uradio tako dugo. I na taj način, Novak nije imao nijednu brejk šansu. Siner i Đoković igraju slično, i to vidim. Posle ovog dana, mislim da bi Janik mogao da bude novi Novak. Alkaraz ima taj iks-faktor, ali Siner je odličan - počeo je priču Kirjos, pa se dotakao i svog iskustva uoči finala grend slema:

- Ja sam spavao oko dva ili tri sata te dve noći uoči finala Vimbldona jer sam uvek imao sumnje. Zašto ovo radim, zašto treniram, zašto radim ove sesije u teretani i rehabilitaciji? Sve ima smisla u trenutku kada se pripremate za to finale i izlazite tamo, svaka žrtva koju ste ikada podneli ima smisla u tom trenutku. Osećaće mnogo različitih emocija i biće tako zabavno.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track