PET TELOHRANITELJA UZ ŠARAPOVU DA NE DOŽIVI HOROR KAO MONIKA SELEŠ: Sumnjalo se da slavnu Ruskinju UHODE, pa su uledile ŠOK MERE!
Foto: EPA/HUGO PHILPOTT

vimbldon 2005. godina

PET TELOHRANITELJA UZ ŠARAPOVU DA NE DOŽIVI HOROR KAO MONIKA SELEŠ: Sumnjalo se da slavnu Ruskinju UHODE, pa su uledile ŠOK MERE!

Tenis -

Priča sa Vimbldona otkriva kako je sprečena mogućnost da se dogodi veliki incident...

U glavnoj ulazi je bila Marija Šarapova koja je 2005. godine imala bezbedonosnih problema. Naime, sumnjalo se da postoji čovek koji je uhodi! U pitanju je bila osoba koja je već imala "blizak susret" sa Ruskinjom tokom jednog turnira u Americi.

Vimbldonu je zbog toga preduzeo najveće moguće mere obezbeđenja za Mariju, pa je tako uz nju na svakom koraku bilo pet telohranitelja.

Strah da bi mogao da se dogodi napad kakav smo već jednom imali u svetu tenisa (Monika Seleš i napad nožem), bio je ogroman i organizatori turnira u Londonu nisu ništa želeli da prepuste slučaju.

Monika Seleš
foto: / imago sportfotodienst / Profimedia

A, o svemu tome, Šarapova izgleda da ništa nije znala. Njene kasnije reči to potvrđuju:

- Nisam čula za to. Ne čitam novine ili bilo šta - govorila je Marija i pojasnila:

- Imam i pet telohranitelja koji stalno idu sa mnom. Osećam se sigurno. Uvek sam okružena ljudima. Znate, osećam se sigurno. Da sam zabrinuta, mislim da ne bih hodala okolo. Uvek imam telohranitelje oko sebe gde god osećam da su mi potrebni. Ali nikada ne hodam sama. Uvek imam grupu ljudi koja je uz mene - pričala je tada slavna ruska teniserka.

Kurir sport / Sportal / Sportskeed

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track