NI REČ NIJE REKLA O NOVAKU, NA SVA USTA HVALILA JE NJEGOVOG DŽELATA! Ana Ivanović posle dužeg vremena PROGOVORILA o tenisu!
Foto: SMG / Zuma Press / Profimedia

italijan je oduševio

NI REČ NIJE REKLA O NOVAKU, NA SVA USTA HVALILA JE NJEGOVOG DŽELATA! Ana Ivanović posle dužeg vremena PROGOVORILA o tenisu!

Tenis -

Proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović u poslednje vreme retko komentariše aktuelna dešavanja u svetu tenisa, ali zbog novog teniskog superstara rešila da napravi izuzetak.

Mladi italijanski as Janik Siner svojim nastupima u Melbrnu oduševio je ljubitelje tenisa širom sveta. U polufinalu uspeo je da savlada desetostrukog šampiona Novaka Đokovića, a onda u finalu i Danila Medvedeva posle preokreta u pet setova.

Zanimljivo, ni reč nije rekla o svom bivšem kolegi i sunarodniku Novaku Đokoviću, već je sipala pohvale na račun njegovog "dželata" Sinera.

Ana i Janik imaju nešto zajedničko. Ne samo da su u ranom dobu počeli da igraju fantastičan tenis, nego ih povezuje i Daren Kejhil. Australijski stručnjak radio je sa Anom Ivanović tokom njenog pokušaja da se vrati u sam vrh svetskog tenisa, dok je od 2022. godine trener i Janiku Sineru, uz Simonea Vanjocija.

"Uvek sam uživala radeći sa Kejhilom jer je toliko toga znao o tenisu. Uvek mi je davao najbolje savete u trenucima kada sam bila pod najvećim pritiskom. Uvek je znao i da nađe reči kojima će me smiriti i usmeriti u pravom smeru. Stvarno sam srećna kada ga vidim u boksu Janika Sinera", poručila je Ana Ivanović koja ističe da uživa u igri mladog italijanskog tenisera i predviđa mu da će u budućnosti tek pokazati svoj raskošni talenat.

Novak Đoković, Janik Siner
foto: Virginie Bouyer / Panoramic / Profimedia

"Ako nastavi da igra ovako kako igra - biće još mnogo grend slem titula za njega. Stvarno uživam da ga gledam, deluje mi kao jako fina osoba, što je lepo videti", dodala je bivša srpska teniserka

Kurir sport/Mondo

00:38

Ana Ivanović ponovo na terenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track