TEŽAK ZADATAK ZA SRPSKE TENISERE! Dejvis kup tim dobio NEUGODNOG protivnika: Jedan od NAJBOLJIH na svetu stiže u našu zemlju!
Foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dejvis kup

TEŽAK ZADATAK ZA SRPSKE TENISERE! Dejvis kup tim dobio NEUGODNOG protivnika: Jedan od NAJBOLJIH na svetu stiže u našu zemlju!

Tenis -

Dejvis kup reprezentacija Srbije saznala je rivala za popunu Svetske grupe. Njabolji srpski teniseri će ukrstiti koplja sa Grčkom koju će najverovatnije predvoditi Stefanos Cicipas. U terminu od 13. do 15. septembra naši momci će pred svojom publikom da dočekaju Grke.

Selektor naše selekcije Viktor Troicki istakao je da bi što pre trebalo zaboraviti neugodan poraz od Slovačke i da pokažemo kvalitet na terenu.

Dejvis kup
foto: FOTO: VBKS

- Dobili smo neugodnog protivnika, jer imaju sjajnog igrača Stefanosa Cicipasa. Svi znaju za njega. Dobra okolnost je što pored njega nemaju vrhunske tenisere. Njegov mlađi brat je u Top 100 u dublu i braća Cicipas umeju da odigraju dobro u tom segmentu. Što se nas tiče, moramo da pokažemo kvalitet na terenu, da damo sve od sebe. Igramo ponovo kod kuće. Naše je da se što bolje pripremimo do septembra i da zaboravimo dva bolna poraza, u Kraljevu od Slovačke i od Italije u Malagi i da krenemo na bolje - poručio je Troicki posle žreba za plej-of Dejvis kupa.

Parovi plej-ofa Svetske grupe 1 su Srbija - Grčka, Hrvatska - Litvanija, Švedska - Indija, Kazahstan - Danska, Poljska - Koreja, Švajcarska - Peru, Egipat - Mađarska, Norveška - Portugalija, Austrija - Turska, Kineski Tajpeh - Bosna i Hercegovina, Izrael - Ukrajina i Japan - Kolumbija.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track