POZNATI BRITANAC IMA JASNU PORUKU ZA MLADE TENISERE! Jasno je da je Srbin i dalje NAJBOLJI - "Novak je igrač kojeg treba pobediti"
Foto: EPA/ETTORE FERRARI, Profimedia

poruka

POZNATI BRITANAC IMA JASNU PORUKU ZA MLADE TENISERE! Jasno je da je Srbin i dalje NAJBOLJI - "Novak je igrač kojeg treba pobediti"

Tenis -

Iako se nalazi u poznim igračkim godinama, Novak Đoković i dalje želi da osvaja najveće titule, srpski as je spreman "kao zapeta puška" i pred njim je još mnogo izazova.

Rivalima neće biti lako, Novak i te kako ima velike šanse da osvoji još nekoliko Gren slemova, a sa tim se slaže i nekadašnji četvrti teniser sveta Tim Henman.

On se u razgovoru za "Skaj sport" dotakao mlađe generacije, koju predvode Karlos Alkaraz i Janik Siner.

"Ako se Alkaras i Siner ne budu povređivali, često će se susretati na najvećim turnirima. To što imamo ta nova rivalstva i to u mladom igračkom dobu sa bezbroj mogućnosti je veoma uzbudljivo", rekao je Henman.

Novak Đoković
foto: Gao Jing / Xinhua News / Profimedia

Britanac i dalje prednost daje Novaku Đokoviću, uprkos činjenici da na prvom Gren slemu u sezoni nije uspeo da podigne trofej.

"Međutim, za mene Đoković ostaje igrač kojeg treba pobediti. Osvojio je tri od četiri najveća turnira prošle godine. Sam je priznao da nije igrao dobro u polufinalu u Melburnu, ali i dalje je on taj kojeg treba pobediti", zaključio je Henman.

Kurir sport

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track