KAO GROM IZ VEDRA NEBA ODJEKNULA JE SENZACIONALNA VEST! Sprema se nova BOMBA u tenisu: Beker uzima jednog od NAJBOLJIH tenisera?!
Foto: Splash News / Splash / Profimedia

zanimljivo

KAO GROM IZ VEDRA NEBA ODJEKNULA JE SENZACIONALNA VEST! Sprema se nova BOMBA u tenisu: Beker uzima jednog od NAJBOLJIH tenisera?!

Tenis -

Čuveni nemački teniser Aleksandar Zverev ne isključuje mogućnost saradnje sa bivšim trenerom Novaka Đokovića - Borisom Bekerom.

Nekoliko dana nakon prekida saradnje sa talentovanim Holgerom Runeom pojavila se vest da bi slavni Nemac uskoro mogao da postane novi trener četvrtog tenisera sveta, Saše Zvereva.

"Šansa je uvek tu, uvek je postojala" rekao je 26-godišnji Zverev za nemačke medije.

"Ako razmišljate o dovođenju nekoga kao što je Boris, znači da želite da osvajate velike turnire. I naravno, trener mora biti prisutan na velikim turnirima", dodao je nemački teniser.

Aleksandar Zverev
foto: David GRAY / AFP / Profimedia

Podsetimo, Beker je pre desetak dana objavio da se povlači sa mesta glavnog trenera danskog tenisera Holgera Runea zbog privatnih i profesionalnih obaveza.

Boris Beker
foto: AP

Beker i Rune sarađivali su od oktobra 2023. i bio je to povratak tenisu njemačke legende nakon što je bio u zatvoru Velikoj Britaniji.

Kurir sport/Sportnews

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track