ZANOSNA PLAVUŠA I NOVAK ĐOKOVIĆ ZAJEDNO U TERETANI! Malo trenirali, malo UMIRALI OD SMEHA - ovaj video je "srušio" Instagram!
Foto: Printscreen

hit

ZANOSNA PLAVUŠA I NOVAK ĐOKOVIĆ ZAJEDNO U TERETANI! Malo trenirali, malo UMIRALI OD SMEHA - ovaj video je "srušio" Instagram!

Tenis -

Najbolji teniser ikada, Novak Đoković već neko vreme provodi u SAD gde će igrati na Indijan Velsu, a veliku pažnju privlači na sebe gde god da se pojavi.

Navijači ga saleću sa svih strana, žele da se fotografišu sa njim ili bar da dobiju autogram, a nedavno je to učinila i legendarna skijašica Lindži Von.

Ona se fotografisala sa Novakom Đokovićem u Sjedinjenim Američkim Državama, i tu fotku odmah objavila na mreže.

Nekoliko dana nakon toga, ona je i trenirala sa Đokovićem u teretani a slavna sportistkinja nije mogla da sakrije oduševljenje, pa je delić treninga okačila na Instagram.

- Dobila sam puni Novak Đoković doživljaj u teretani...super smo se zabavili! Hvala tebi i tvom timu što ste mi dozvolili da se pridružim. Uvek volim nove izazove! Sada moram da treniram za momenat kada budemo igrali tenis zajedno! Mislim da si već spreman za skijanje - napisala je Lindži.

Kurir sport

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track