POJAVILA SE SVA U CRNINI Isplivao prvi snimak Sabalenke nakon TRAGIČNE SMRTI dugogodišnjeg dečka! Jedni je osuđuju, a drugi brane!
Foto: Printscreen

utučena

POJAVILA SE SVA U CRNINI Isplivao prvi snimak Sabalenke nakon TRAGIČNE SMRTI dugogodišnjeg dečka! Jedni je osuđuju, a drugi brane!

Tenis -

Istog dana kada se pojavila vest da je u 42. godini života preminuo Konstantin Kolcov, bivši hokejaš i dugogodišnji dečko proslavljene teniserke Arine Sabalenke, Beloruskinja je izašla na teniski teren i odradila trening.

Svi su očekivali da će Arina zbog jezive tragedije otkazati nastup na Mastersu u Majamiju, ali teniserka nije odustala od učešća na turniru.

Na društvenim mrežama pojavio se i prvi snimak Sabalenke nakon stravične tragedije. Slavna teniserka je nakon užasne vesti izašla na teren u crnini i odradila trening.

Snimak je izazvao lavinu reakcija. Mnogi joj šalju poruke podrške, smatraju da je donela ispravnu odluku i da će joj tenis pomoći da skrene misli sa užasa koji ju je zadesio. S druge strane, ima i onih koji je osuđuju i optužuju da je bezosećajna.

Sabalenka u Majamiju neće davati izjave novinarima i neće se pojavljivati na konferencijama za medije kako bi izbegla pitanja o tragediji.

Kurir sport/J.M.

05:48

SABALENKA OD PONEDELJKA NAJBOLJA TENISERKA SVETA: Plasirala se u četvrtfinale, pa otkrila kako joj je Novak čestitao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track