JELENA DOKIĆ BILA NA TRCI FORMULE 1, PA SKORO NASTRADALA: Morala da ide kod lekara, pa objavila video!
Foto: Printskrin/Instagram

nije imala sreće

JELENA DOKIĆ BILA NA TRCI FORMULE 1, PA SKORO NASTRADALA: Morala da ide kod lekara, pa objavila video!

Tenis -

Bivša teniserka Jelena Dokić doživela je neugodnost na trci Formule 1, koja je prošlog vikenda održana u Australiji.

Jelena Dokić
foto: Printskrin/Instagram

Tokom zvaničnog treninga za trku, Jelena Dokić bila je u drušvu VIP zvanica koje su organizatori doveli blizu staze, kako bi osetili adrenalin i svu draž trka Formule 1.

Baš u tom trenutku, kada su se VIP gosti pojavili na stazi, Fernando Alonso jurio je što bolje vreme za trku. Njegov bolid je proklizao, a Španac se našao pored piste, u šljunkovitom delu. U tom trenutku je ubrzao, pa je posuo nekadašnju teniserku i druge goste šljunkom.

Sitni delovi su završili po gostima, a najgore je prošla Jelena Dokić, koja je posle toga morala da ode kod lekara. Ona sada radi kao TV komentator na nekoliko TV stanica i portala u Australiji.

Jedan kamenčić pogodio je Jelenu baš u oko. Osetila je veliku bol, a lekari su se pobrinuli da joj srede oko i da prođe bez većih komplikacija.

- Oko mi je krvavo i izgrebano. Preživeću. Neverovatan i brz rad bolničara u boksu. Hvala svima koji su brinuli o meni. Sada je sve u redu, spremna sam da pratim još trka. I da, šminka je ostala na oku, nekim čudom se nije skinula. Neverovatno - napisala je Dokićeva na društvenim mrežama, priloživši i snimak.

Kurir sport

00:20

Melburn, Australijan open, navijači, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track