NOVAK ZASIJAO NA CRVENOM TEPIHU: Najbolji teniser sveta na premijeri filma "Nikola Pilić - legenda", svi su gledali u njega! FOTO
Foto: Damir Dervišagić

PREMIJERA FILMA

NOVAK ZASIJAO NA CRVENOM TEPIHU: Najbolji teniser sveta na premijeri filma "Nikola Pilić - legenda", svi su gledali u njega! FOTO

Tenis -

Večeras je u Velikoj sali Doma omladine Beograda održana regionalna premijera dokumentarnog filma "Nikola Pilić - Legenda", u režiji Žarka Mirkovića.

Na premijeri filma pojavio se i najbolji teniser ikada, Novak Đoković.

Novak Đoković
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, na konferenciji za medije povodom ovog filma Nikola Pilić je govorio, između ostalog, i o Novaku Đokoviću.

- U to doba zaista nisam znao da li će biti najbolji teniser svih vremena, ali činjenica da smo njega prihvatili u mojoj Akademiji sa... Prihvatili smo ga kao da je naš sin - počeo je Nikola Pilić uz suze, pa u dahu nastavio:

00:23

NOVAK ĐOKOVIĆ NA PREMIJERI FILMA O NIKOLI PILIĆU

- To su sve emocije koje dobijaju neki stari ljudi, koje pre toga nisam imao. Činjenica je da moja supruga i ja smo Novak primili stvarno kao specijalnu personu, znajući šta se događa i ovde u Srbiji. Izvinite što su emocije izvirile iz mene. Novak kao čovek i kao igrač je jedna specijalna persona i njegov personaliti i harizma... Ja sam bio uveren da će on biti internacionalni igrač, nisam znao da će biti broj jedan. Njegov kvalitet kao čovek i kao igrač je izuzetno veliki i to smo videli i moja supruga i ja.

1 / 19 Foto: Damir Dervišagić

Kurir sport

Novak Đoković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track