NOVI ŠOK ZA NADALA: Seo u avion, a onda se desio novi problem! Zbog ovog možda propušta sezonu na šljaci
Foto: AP Tertius Pickard

nema dobrih vesti za Španca

NOVI ŠOK ZA NADALA: Seo u avion, a onda se desio novi problem! Zbog ovog možda propušta sezonu na šljaci

Tenis -

Rafael Nadal mogao bi da propusti sve turnire na šljaci do Rima, poslednje provere pred Rolan Garos, koji počinje 20. maja.

Španski teniser opet je povređen i ima velike probleme i pred drugi grend slem u sezoni, nakon što je sa prvog, Australijan opena, morao da se povuče i pre odlaska u Melburn.

Novinar španskog portala "Sport.es" Albert Briva objavio je zabrinjavajuće vesti o stanju teniskog velikana, koji sasvim izvesno igra svoju poslednju sezonu.

Španac je krenuo put Monte Karla, ali...

"Rafael Nadal mogao bi da propusti Monte Karlo, Barselonu i i Madrid. Novi problem sa leđima mogao bi da natera balearskog tenisera da pauzira još šest nedelja. U narednih nekoliko sati trebalo bi da stigne u Monte Karlo, gde će sledeće nedelje biti održan prvi Masters 1000 u sezoni na šljaci, ali on možda još nije prevazišao tegobe. Prema nekim informacijama, možda će biti primoran da opet napravi pauzu", objavio je španski novinar.

Autor ističe da su Nadalovi planovi opet pokvareni zbog fizičkih problema i mogli bi da ga ometu da nastupi i na svom omiljenom grend slemu, na kojem je apsolutni rekorder sa čak 14 titula.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track