KADA ĆE NOVAK NA TEREN? Organizatori turnira objavili novi termin početka programa, ali kiša još jednom KVARI SVE PLANOVE!
Foto: VBKS

masters u monte karlu

KADA ĆE NOVAK NA TEREN? Organizatori turnira objavili novi termin početka programa, ali kiša još jednom KVARI SVE PLANOVE!

Tenis -

Specijalni izveštač iz Monte Karla, Vuk Brajović

Kada će Novak Đoković na teren u Monte Karlu? Ovo pitanje muči sve navijače najboljeg tenisera planete, a kada pogledamo u nebo, jako je teško dati bilo kakve prognoze.

Prvi rival Novaka Đokovića biće Rus Roman Safiulin i prvobitno je planirano da ovaj meč počne posle 14 časova pošto je treći na centralnom terenu. U planu je da Novak i Safiulin na teren izađu posle Aleksa De Minora i Stena Vavrinke, kao i Miomira Kecmanovića i Matea Beretinija, ali je početak programa već pomeren.

Organizatori su najavili da bi termin početka prvog meča trebalo da bude 11.30, ali kada se pogleda nebo iznad Monte Karla - ne možemo biti previše optimistični.

Monte Karlo, Masters Monte Karlo
foto: VBKS

Za očekivati je da program dodatno zakasni, tako da će i Đoković verovatno na teren tek u kasnim popodnevnim časovima.

Za početak, Novak je pomerio svoj trening za 13 časova, a kada će početi meč videćemo u zavisnosti od vremenskih uslova.

Kurir sport / Vuk Brajović

BONUS VIDEO:

08:33

KAKVA ČAST! FRANCUZI DONELI ODLUKU: NOVAK DOBIJA BISTU I HALU SA NJEGOVIM IMENOM! Evo gde će se nalaziti i kada će biti gotova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track