VARAO JE SVOJU ŽENU SA MNOM - IMALA SAM 17 GODINA! Priznanje koje je ŠOKIRALO Ameriku: MRAČNA TAJNA iz prošlosti slavne teniserke!
Foto: Profimedia

ljubavnica

VARAO JE SVOJU ŽENU SA MNOM - IMALA SAM 17 GODINA! Priznanje koje je ŠOKIRALO Ameriku: MRAČNA TAJNA iz prošlosti slavne teniserke!

Tenis -

Šokantni detalji iz prošlosti proslavljene američke šampionke

Legendarna američka teniserka Pamela Pem Šriver početkom svoje uspešne karijere bila je u tajnoj vezi sa svojim tadašnjim trenerom Donom Kendijem, koji je bio čak 33 godine stariji od nje.

Šriverova je u jednom razgovoru za "ESPN" priznala je da je bila u "neprikladnom i štetnom odnosu sa svojim trenerom" kada je imala svega 17 godina.

Tenisom je počela da se bavi 1978. godine, kada joj je bilo 15 godina, a nedugo zatim je počela da radi sa Kendijem koji joj je bio i trener i pratilac.

Njihova veza je počela dve godine kasnije, a postala je seksualna kada je je Šriverova imala 20.

Kendi je, inače, bio 33 godine stariji od nje i umro je 2020. u 91. godini života.

"Da, on i ja smo imali veoma neprikladnu aferu i da, on je varao svoju ženu. Ali volela sam ga, u njemu je bilo dosta toga iskrenog i autentičnog", priznala je Šriverova koja je dodala da nikada nije bila seksualno zlostavljana od strane trenera, ali je osećala "emocionalno zlostavljanje".

"Trebao je da bude odrasla osoba od poverenja. Tek posle terapije sam počela da se osećam malo manje odgovorno. Sada sam konačno došla do te tačke da shvatim da je sve što se dogodilo bilo njegovo", otkrila je jednom prilikom čuvena teniserka i napomenula da je ta afera na kraju postala "otvorena tajna".

Pamela Šriver
foto: Profimedia

Ljubitelji tenisa itekako znaju za Pamelu Pem Šriver.

Šriverova je u dublu osvojila čak 21 grend slem trofej, a u singlu 1984. bila je treća teniserka sveta.

Kurir sport

00:32

NEZAPAMĆEN SKANDAL! Slavna teniserka POBEGLA sa meča

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track