NOVAK BLIZU ŠOKANTNE ODLUKE! Pitali ga o novom treneru, on otkrio da bi mogao da povuče NEOČEKIVANI potez!
Foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / imago sportfotodienst / Profimedia

zanimljivo

NOVAK BLIZU ŠOKANTNE ODLUKE! Pitali ga o novom treneru, on otkrio da bi mogao da povuče NEOČEKIVANI potez!

Tenis -

Novak Đoković po peti put u karijeri dobio je Laureus nagradu za najboljeg sportistu na svetu, a tom prilikom bio je pod budnim okom svih prisutnih.

Iskoristili su novinari priliku da pitaju Đokovića i o novom treneru i on je dao neočekivan odgovor.

- Razmišljam i o tome da li treba ili ne treba da imam trenera. Zaista sam se lepo proveo sa Nenadom Zimonjićem kao trenerom poslednje tri nedelje, tako da pričamo o nastavku i da vidimo. Da vidimo, odluku ću doneti u narednom periodu - rekao je Novak, pa zatim dodao:

Novak Đoković
foto: Norbert Scanella / imago sportfotodienst / Profimedia

- Ne žurim. Nije da mislim da mi trener uopšte ne treba. Mislim da uvek vredi imati kvalitetan tim i kondicionog trenera, fizio, mentalni trener. Sve je važno. To stvara formulu za uspeh i pomaže vam da bolje radite, bolje trenirate, bolje se oporavljate. Ostanite na vrhu što duže možete. Ali mislim da sam u fazi svoje karijere u kojoj mogu da priuštim da možda mislim da nemam trenera, to je takođe opcija. Hajde da vidimo. Uskoro ću doneti svoju odluku.

Takođe, govorio je i o planovima za nastavak karijere i odgovorio je na jedno nezgodno pitanje, a više informacija o tome možete pronaći na sledećim linkovima:

Kurir sport

Bonus video:

00:08

Novak pred meč u Monte Karlu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track