NADAL JOŠ JEDNOM RAZOČARAO NAVIJAČE: Španac NEĆE nastupiti u Parizu!?
Foto: Pau BARRENA / AFP / Profimedia

tenis

NADAL JOŠ JEDNOM RAZOČARAO NAVIJAČE: Španac NEĆE nastupiti u Parizu!?

Tenis -

Rafael Nadal se nalazi u Madridu gde se sprema za start predstojećegATP turnira, a u prvom kolu će odmeriti snage protiv Amerikanca Darvina Blanka.

Rafa je ove sezone odigrao samo dva turnira (Brizbejn i Barselona), a problemi sa povredama su ostavili traga na njegovoj igri, tako da nije ni bleda senka tenisera koji je žario i palio, posebno na šljaci.

Blistava karijera se bliži kraju, mnogi smatraju da Nadal ima svoj poslednji ples, a sve oči će biti uprte u njega na turniru koji je osvajao 14 puta - Rolan Garosu.

Mnogi priželjkuju titulu u Parizu kao kraj jedne od najboljih karijera u istoriji tenisa, ali Rafa je svojom izjavom još jednom zabrinuo svoje navijače.

- Ako stignem u Pariz ovako kako se osećam danas, neću igrati. Igraću Rolan Garos ako se osećam konkurentno. Ako mogu da igram, igraću. Ako ne mogu da igram, ne mogu. To neće biti smak sveta ili kraj moje karijere. Još uvek imam ciljeve posle Rolan Garosa, kao na Olimpijskim igrama - rekao je Rafael Nadal.

Rafael Nadal
foto: Pau Barrena / AFP / Profimedia

Ipak, prvi cilj je turnir u Madridu.

- Moj cilj za ovu nedelju je da budem na terenu i da uživam što je više moguće. Želim da završim turnir živ i uživam u činjenici da imam priliku da se takmičim još jednom. Ovde sam, dajem sebi šansu i nadam se da će se stvari poboljšati. ne gubim nadu. U sportu se stvari mogu vrlo brzo desiti - završio je Nadal.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:20

Melburn, Australijan open, navijači, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track