EKSKLUZIVNO! ĐOKOVIĆ U BEOGRADU TRENIRA, ALI NE ZA ROLAN GAROS! Evo gde smo UHVATILI Novaka i gde će igrati sledeći turnir! (FOTO)
Foto: Antonietta Baldassarre/Insidefot / Shutterstock Editorial / Profimedia

VREDNO RADI

EKSKLUZIVNO! ĐOKOVIĆ U BEOGRADU TRENIRA, ALI NE ZA ROLAN GAROS! Evo gde smo UHVATILI Novaka i gde će igrati sledeći turnir! (FOTO)

Tenis -

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, pripreme za nastavak sezone na šljaci obavlja u Beogradu.

Đoković je doživeo veliki neuspeh i šokantan poraz u trećem kolu mastersa u Rimu, a pred njim je sada izazov zvani - Rolan Garos, grend slem koji će morati da sačeka svoj red, jer će se Nole pre Francuske neočekivano zaputiti u jednu drugu Evropsku državu.

Nakon što je pogođen flašicom u glavu i poražen od Alehandra Tabila, Novak se vratio u prestonicu Srbije gde je obavio dodatne preglede i analize kako bi se uverio da je sa glavom sve u redu. Odmah se bacio na trening, a evo na kojoj lokaciji smo ga "uhvatili".

Ovog petka, kao i prethodnih dana, Đoković je izašao na šljakasti teren na Košutnjaku, gde mu očigledno prijaju uslovi i atmosfera za rad.

Novak Đoković
foto: Privatna Arhiva

Ono što jeste novo i aktuelno oko srpskog tenisera, jeste činjenica da će, iako to praktično niko nije očekivao, igrati i pre grend slema u Parizu.

Novak je nezadovoljan igrom u ovom delu sezone, a osim što će pokušati da poboljša rekord na grend slemovima, na Rolan Garosu će braniti prvo mesto na ATP listi.

Novak Đoković
foto: Privatna Arhiva

Zbog toga je odlučio da se pojavi na još jednom turniru, a nakon najava da bi mogao da dobije specijalnu pozivnicu za turnir u Ženevi iz kategorije 250, to se i obistinilo. Švajcarski mediji su pozvrdili informaciju da će najbolji na svetu prvi put u karijeri igrati u ovom gradu.

Turnir u Ženevi igra se od 18. do 25. maja, dok će glavni žreb Rolan Garosa početi dan kasnije.

Bonus video:

00:22

Trening Novak Đoković Košutnjak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track