Grujić: Dule, ne diraj Noleta!
Foto: KURIR

Digla se prašina

Grujić: Dule, ne diraj Noleta!

Tenis -
Predsednik TK Partizan Dušan Grujić kaže da je Duško Vujošević prenaglio kada je rekao da će manje navijati za Novaka jer se pojavio u dresu Zvezde

Ne da na Novaka!Prvi čovek Teniskog kluba Partizan Dušan Grujić zamerio je treneru košarkaša i predsedniku Sportskog društva Partizan Dušku Vujoševiću na izjavi da će „manje navijati za Novaka Đokovića jer se pojavio u Zvezdinom dresu“.- Gospodin Vujošević je malo prenaglio i Teniski klub Partizan ne podržava njegove reči. To može da bude njegovo privatno mišljenje, ali kao predsednik SD mora da poštuje sve što je Novak uradio za Partizan. Kao predsednik, ne dozvoljavam da se bilo kom našem članu prišiva etiketa, a uz to je nepotrebno dizati tenziju među navijačima - kaže Grujić i dodaje:- Nole je u karijeri nastupao samo za Partizan, što on s ponosom ističe. Kao član našeg kluba bio je prvak Evrope, a nedavno je francuska televizija Kanal plus dolazila da snima emisiju o Novakovim počecima, što je bila nemerljiva promocija Partizana. Kad god dođe u Beograd, obavezno obiđe svoj klub, jer nas oseća kao svoje.Grujić podseća da je sam Vujošević bio trener Crvene zvezde, ali ne vidi da u tome ima bilo čega lošeg.- Mnogo Partizanovih legendi, poput gospodina Vujoševića ili Vlada Divca, igralo je ili bilo na klupi Crvene zvezde, kao što su i Moka Slavnić ili Milko Đurovski, kao veliki zvezdaši, bili u Humskoj. To je normalna stvar. Ne znam da li gospodin Vujošević misli da je veći grobar od mene, ali ja sam u TK Partizan volonter 17 godina, a on je profesionalac koji dobija novac, a dobijao ga je i u Zvezdi. Uostalom, ako ih već toliko ne voli, zašto svako leto provodi na terenima TK Crvena zvezda - pita se Grujić.

Nole je za crno-bele osvojio i titulu
Nole je za crno-bele osvojio i titulu

Duško Vujošević
Duško Vujošević

Čekam Vujoševićev pozivDušan Grujić ističe kako se nada da će ga Dušan Vujošević pozvati da porazgovaraju na ovu temu.- Nadam se da će posle ovih mojih reči da me pozove, pa da porazgovaramo kao predsednici SD i TK. Čak i da to ne učini, ja ću mu se javiti, a ako mi mi ni tada ne odgovori, nas dvojica smo završili. Tako bi bilo ne samo s gospodinom Vujoševićem nego i sa Barakom Obamom - kaže Grujić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track