Milojević: Želim da u 2013. osvojim gren slem

Mali Nole

Milojević: Želim da u 2013. osvojim gren slem

Tenis -
Milojević je na vrh ITF liste došao zahvaljujući trijumfu na turniru Kopa del Kafe u San Hoseu, u Kostariki, dok je prošle nedelje osvojio duplu krunu u Meksiku.

BEOGRAD - Mladi srpski teniser i trenutno prvi junior sveta Nikola Milojević rekao je danas da ove godine želi da osvoji gren slem.

"Želja mi je da ove godine, ne samo osvojim Melburn, već sva četiri gren slema. Možda mi se ukaže šansa i za kvalifikacije nekog od ATP turnira. U svakom slučaju, radim na tome da ovo bude godina mojih snova, kako na juniorskom planu tako i u prelazu u najjaču konkurenciju", rekao je Milojević, a preneo sajt Teniskog saveza Srbije.

On je dodao da je maksimalno posvećen tenisu i da su naporni treninzi počeli da daju rezultat.

"Presrećan sam zbog svega što mi se dogodilo u poslednje dve nedelje. Dve titule velikih juniorskih takmičenja, na dva različita kontinenta i prvo mesto na svetu na ITF listi. Moji snovi počinju da se ostvaruju. Veliki rad i trud se konačno naplaćuju, ali ovo je samo početak, moje ambicije su mnogo veće i nadam se da ću imati sreće i da ostale želje ispunim", poručio je 17. godišnji teniser.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track