Srpski teniseri odradili prvi trening u Belgiji

Čeka se Novak

Srpski teniseri odradili prvi trening u Belgiji

Tenis -
Srbija i Belgija igraće meč prvog kola Dejvis kupa od 1. do 3. februara

ŠARLROA - Članovi Dejvis kup reprezentacija Srbije odradili su večeras prvi trening u gradu Šarlroa, gde ih od 1. do 3. februara očekuje duel sa domaćom Belgijom u prvom kolu Svetske grupe.

U Šarlroa su u popodnevnim časovima stigli Viktor Troicki, Nenad Zimonjić, Boris Pašanski, Filip Krajinović i selektor Bogdan Obradović, a ekipi će se naknadno priključiti i najbolji svetski teniser Novak Đoković.

Odmah po dolasku i završetku ručka, Troicki, Pašanski i Krajinović su odradili prvi trening u hali u kojoj će se igrati mečevi.

"Prihvatamo ulogu favorita i očekujemo trijumf koji će nas približiti tom putu ka novoj salatari, ali isto tako ovaj meč shvatamo maksimalno ozbiljno. Nema opuštanja, gosti smo i sigurno je da će domaćin isto tako dati sve od sebe da napravi iznenađenje", rekao je selektor Srbije Bogdan Obradović.

On u duelu sa Belgijancima neće moći da računa na povređenog Janka Tipsarevića.

"I pored toga imamo sjajan tim koji može da pobedi svaku reprezentaciju na svetu. Imali smo prvi trening, šljaka je još uvek mekana, ali verujemo da će do početka meča teren biti u sjajnom stanju za igru", dodao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track