UŽIVA: Dimitrov ne preti Đokoviću

Opušten

UŽIVA: Dimitrov ne preti Đokoviću

Tenis -
Srpski i bugarski teniser igrali su do sada tri puta, Đoković je dobio dva duela, ali pre mesec dana u Madridu Dimitrov je slavio u tri seta

Gregor Dimitrov izjavio je da se raduje novom okršaju sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem. Bugarin je lakom pobedom nad Lukasom Puijem izborio plasman u 3. kolo Rolan Garosa i novi duel sa Đokovićem.

Srpski i bugarski teniser igrali su do sada tri puta, Đoković je dobio dva duela, ali pre mesec dana u Madridu Dimitrov je slavio u tri seta.

"Nisam imao puno setova u kojima sam se borio i to mi na neki način daje dodatnu snagu i energiju. U tom meču međutim može sve da se dogodi. Igraću protiv najboljeg tenisera sveta i to će u svakom slučaju biti zadovoljstvo za mene. U isto vreme znam da ću morati da uradim sve najbolje što mogu“, rekao je Bugarin i potom ocenio da nema razloga da bude pod pritiskom.

„To je sjajan osećaj. Sigurno ću nasmejan izaći na teren. Smeh mi međutim sigurno neće doneti pobedu. Meč će biti na velikom terenu, tako da su sve šanse za sjajan meč tu. Za mene je najvažnije da izađem na teren i pokušam da uživam. U isto vreme jedva čekam da prikažem sve što mogu. I kada to uradite, nikada ne znate šta može da se dogodi“, dodao je Dimitrov.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track