Andrea Petković savladala Jelenu Janković u polufinalu Nirnberga

Andrea Petković savladala Jelenu Janković u polufinalu Nirnberga

Tenis -
Srpska teniserka nije pokazala nivo igre koji je krasio u poslednjih mesec dana, napravivši veliki broj grešaka, što je praktično i donelo pobedu njenoj protivnici.

NIRNBERG - Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u finale WTA turnira u Nirnbergu, pošto je danas izgubila u polufinalu od Nemice Andree Petković sa 6:4, 6:3.

Janković je u prvom setu dozvolila Petkovićevoj da prva napravi brejk u osmom gemu za vođstvo od 5:3, potom došla do ribrejka za 5:4, ali je u desetom gemu ponovo popustila na svoj servis i izgubila prvi set.

U nastavku meča - ista priča. Janković je prva došla do brejka u trećem gemu (2:1), ali se "brejk klackalica" nastavila - usledio je ribrejk Petkovićeve (2:2), pa još jedan brejk za 4:2.

Jankovićeva je pokušala još jednom da napravi preokret, oduzevši servis protivnici (4:3) , ali je to bilo sve što je učinila u današnjem meču.

Petković će će se boriti za ttulu sa boljom iz drugog polufinala u kojem se sastaju Rumunka Simona Halep u Čehinja Lusi Safarova.

Turnr u Nirnbergu igra se za nagradni fon od 235.000 dolara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track