SAZNAJTE: Šta je to čemu Ana Ivanović ne može odoleti!

Obožava poslastice

SAZNAJTE: Šta je to čemu Ana Ivanović ne može odoleti!

Tenis -
Saznajte koje su najdraže poslastice Ivanoviceve, koje knjige su joj omiljene, koji hoteli su ostavili poseban utisak, koje gradove najviše voli i koje meceve ce zauvek pamtiti

Srpska teniserka, Ana Ivanović, iskoristila je slobodno vreme za druženje sa najvernijim fanovima i tom prilikom im otkrila šta najviše voli.Nekada najbolja teniserka sveta otkrila je da ne može da odoli poslasticama. Naime njen omiljeni dezert su palačinke sa nutelom, dok gotovo u svim opcijama dominira ledena poslastica. Ivanovićeva ne može da odoli ni poznatom japanskom kolaču od pirinča, kao i piti sa jabukama...

Tokom karijere Ana je imala priliku da boravi u poznatim svetskim hotelima, a najjači utisak ostavio je "Mandarin orijental" u Hong Kongu. Pored ovog Ivanovićeva je izdvojila i "Esperancu" u meksičkom gradu Los Kaboso, zatim "Burdž al Arab" u Dubaiju, "Gran Hajat" na Baliju i "Soho haus" u Njujorku.

Srpska teniserka je otkrila koje evropske gradove najviše voli da posećuje, a od pet navedenih tri tri su italijanska - Rim, Firenca i Milano. Pored ovih destinacija izdvojila je i Barselonu i Pariz.

Kada je rec o knjigama, Ana je na prvo mesto stavila "Devojku sa tetovažom zmaja", zatim "Bronzani konjanik", "Mati pirinca", "Ratnik Svetlosti" i "Kaludera koji je prodao svoj ferari".

Veliki trijumfi koji ce joj zauvek ostati urezani u sećanju su čudesni preokret protiv Hantuhove 2008. godine na Ozi openu, zatim pobeda nad Morezmo 2005. godine, nad Šarapovom 2007. godine i na Vimbldonu 2009. protiv Samante Stosur.

Ana trenutno boravi na Majorci, gde naporno trenira kako bi što spremnije docekala početak američke turneje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track