NADAL: Odnos između Novaka i mene je odličan
Foto: REUTERS

Reakcija

NADAL: Odnos između Novaka i mene je odličan

Tenis -
Sa Novakom nikad u životu nisam imao probleme, naš odnos je uvek bio veoma dobar i još uvek je takav, kaže Španac

Životna ispovest Srđana Đokovića, koju "Kurir" ekskluzivno objavljuje izazvala je mnogobrojne reakcije i kod nas i u svetu, a jedan od onih koji su komentarisali reči oca najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića, bio je i Španac Rafael Nadal.

On je u razgovoru za "Marku", koja prenosi pisanje "Kurira" na pitanje o odnosu sa Novakom Đokovićem, rekao:

“Ne mogu da pričam mnogo o nečemu što nisam lično čuo ili pročitao, ali samo ću reći ovo: sa Novakom nikad u životu nisam imao probleme, naš odnos je uvek bio veoma dobar i još uvek je takav. Često smo igrali, gubili smo mečeve i jedan i drugi, ali to nije kvarilo naš odnos”, kaže Nadal.

Momak sa Majorke dodaje da nema potrebe da na njihove odnose utiču drugi ljudi.

“Da se između mene i Novaka pojavi neki problem, svakako bismo razgovarali on i ja”, zaključuje Rafael Nadal.

Pričajući za "Kurir" Srđan Đoković je na pitanje o odnsu sina sa Nadalom kazao"Nadal mu je bio najbolji prijatelj dok ga je pobeđivao. Kad se stvar promenila, više nisu bili prijatelji. To nije sportski. To je ono što Novak ima u sebi, a oni ne. Federer je možda još uvek najbolji teniser u istoriji, ali je kao čovek sušta suprotnost. Napao je Novaka na Dejvis kupu u Ženevi, shvatio je da je on njegov naslednik i na sve načine je pokušavao da ga diskredituje. Novakov uspeh je neverovatna stvar i nešto što neki ne mogu da shvate".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track