LEGENDARNI AMERIKANAC UZ SRBINA Britanci tvrde: Andre Agasi novi trener Novaka Đokovića?
Foto: AP

Sve će biti poznato narednih dana

LEGENDARNI AMERIKANAC UZ SRBINA Britanci tvrde: Andre Agasi novi trener Novaka Đokovića?

Tenis -

Legendarni američki teniser Andre Agasi mogao bi da bude novi trener najboljeg srpskog igrača Novaka Đokovića, prenosi "Dejli Telegraf".

Britanski list navodi da je Agasi najozbiljniji kandidat da bude novi trener našeg najboljeg tenisera. Đoković je pre nekoliko dana raskinuo saradnju sa kompletnim stručnim štabom, a onda je najavio da će novi trener neko veliko ime.Britanci navode da bi Agasi mogao da vrati Đokovića na prvo mesto ATP liste.Međutim, Novakov menadžer Edoardo Artaldi je rekao da nikakva odluka još nije doneta.

"U ovom trenutku ne izdvaja se nijedno ime, jer je Novak samo u početnoj fazi razgovora sa zainteresovanim stranama", rekao je Artaldi.Britanski list navodi da će uloga Agasija biti ograničena i da se on neće pojavljivati na svim turnirima, a da bi Đoković u tom slučaju angažovao još jednog trenera koji bi ga pratio na ATP turu. Agasi bi sa Novakom proveo između 10 i 12 nedelja godišnje.Legendarni Amerikanac je pre nekoliko meseci demantovao da bi mogao da bude trener Nika Kirjosa. "Ne bih imao vremena za svoju decu, koja imaju 15, odnosno 13 godina. Odgovor je ne, ne bih mogao to da radim na način na koji želim", rekao je tada Agasi.Međutim, britanski list navode da bi Agasi mogao da se predomisli jer je drugačiji izazov raditi sa čovekom koji tek krči put i sa nekim ko je dugo na vrhu.Agasi je tokom igračke karijere osvojio 60 titula, među kojima osam gren slemova, a ima i zlatnu medalju sa Olimpijskih igara u Atlanti 1996. godine.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Novak Đoković šesti na listi najplaćenijih sportista sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track