SRBIJA JURI REKORD! Nema spavanja dok odbojkašice ne uzmu bronzu, ustajemo da vaterpoliste sa zlatom ispratimo u penziju
Foto: Profimedia

poslednji dan

SRBIJA JURI REKORD! Nema spavanja dok odbojkašice ne uzmu bronzu, ustajemo da vaterpoliste sa zlatom ispratimo u penziju

Tokyo 2020 -

Poslednjeg dana Olimpijskih igara u Tokiju Srbija će pokušati da se domogne devete medalje i tako nadmaši rezultat iz Rija pre pet godina.

Hoćemo li doći do devete medalje zavisi od odbojkašica, koje dva sata iza ponoći igraju meč za bronzu protiv Koreje.

Aktuelne svetske i evropske prvakinje, imaju priliku da osvajanjem medalje nastave neverovatan niz i najave odbranu kontinentalne titule na šampionatu u Beogradu.

Medalju vaterpolista smo upisali još u petak, kada je kapiten Filip Filipović pogodio, a Dušan Mandić sa suzama prokomentarisao kako smo jači od svih! Generacija koja je bar jednom osvojila svako takmičenje koje reprezentativni vaterpolo poznaje, oprašta se od nacionalnog tima i red je da trijumfalni put završi sa zlatom.

Finale protiv Grka počinje u 9.30 po srednjeevropskom vremenu, a kako god se završi Filipović, braća Pjetlović, Prlainović i ostali zaslužuju naklon do poda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track