GRADONAČELNIK: Milan Tarot otkrio ko je Severinin budući!

Vidovnjak

GRADONAČELNIK: Milan Tarot otkrio ko je Severinin budući!

Stars -
Najčuveniji prorok na Balkanu naveo da će poslednji film o Bondu biti snimljen 3250. godine i da će tada Mišo Kovač ponovno biti zvezda jer će se nakon smrti reinkarnirati...

Milan Tarot sve vidi!Pogađao je, svojeremeno, kada će se devojke udavati, razvoditi, kada će naći romansu... Sada se pozabavio Severinom Vučković, koja je raskinula sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem i s njim se razvlači po sudovima!

- Znao sam i pre da će završiti s gradonačelnikom jer je njen život vezan uz Milane. Severinin novi muškarac je Milan Bandić, rekao je samoproglašeni prorok Milan Radonjić (36) poznatiji kao Milan Tarot, pre nastupa u zagrebačkom klubu KSET. Predstavu je započeo spektakularno. Do pozornice se probijao prerušen u faraona. U jednom trenutku se spotakao i tresnuo na pod porušivši nekoliko stolova? Uz proricanje budućnosti i hodanja u klubu s dečjim svetlosnim mačem, posetioce je zadivio i putovanjem u drugu dimenziju. Prvo je stavio naočare na čijim su staklima nacrtani listovi marihuane, a onda je kroz njega progovorio predstavnik vanzemaljske rase "koja nadzire Zemljane i želi nas iskoreniti".- Nastojimo sve muškarce da okrenemo prema istom polu jer će tada zbog zanemarivanja žena i manjka beba ljudska vrsta izumreti - objasnio je "stranac" iz Milanovih usta fenomen porasta homoseksualizma. Razlozi zašto Milana više ne možemo videti na ekranima ipak su ovozemaljski.- Ne dobijam honorare, a svi ti ljudi koji na televizijama proriču budućnost su varalice. Ovaj šou sam napravio da ih izvrgnem ruglu - rekao je Milan. Dodaje kako publika izvrsno reaguje na predstavu te je opisuju kao zarazu virusom smeha. Milan koji je još u majčinoj utrobi znao da će biti vidovnjak kaže da će se posljednji film o Bondu snimiti 3250. godine i da će tada Mišo Kovač ponovno biti zvezda jer će se nakon smrti reinkarnirati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track