SUROVA SEVE: Milan nije zaslužio ni ime da mu spomenem!
Foto: Damir Dervisagic

Progovorila o ocu njenog deteta

SUROVA SEVE: Milan nije zaslužio ni ime da mu spomenem!

Stars -
Pevačica istakla da ne voli da priča o privatnom životu i da se u medijima isključivo pojavljivala s porodicom kad su u pitanju neke lepe stvari

Prekinuta igra ćutanja i rat saopštenjima!Severina Vučković otvorila je dušu. Pevačica je gostovala juče u emisiji „Tabloid“ na RTV, gde je novinaru Šaši Filipoviću konačno rekla nešto o svom razlazu s Milanom Popovićem, sinu Aleksandru i daljim planovima.- Nisam neko ko voli da priča o privatnom životu. Pojavljivala sam se u medijima s porodicom samo kad su u pitanju lepe stvari. Kad sam dolazila u studio, čula sam pesmu „Činim pravu stvar“ od Džibonija i stvarno je dobro, kao što on kaže, da mu ime i ne pominjem - rekla je Severina, aludirajući na srpskog „kralja bakra“, s kojim ima dete.Ona je naglasila da se ne slaže s konstatacijom voditelja da će njen Aleksandar jednog dana biti veliki direktor kao njegov imenjak i prezimenjak Saša Popović, prvi čovek „Granda“:- Sin će biti roker kad poraste, a ne direktor. Ponaša se kao Džemirokvaja. Znam da će u budućnosti dobiti nadimak Sale, ali volela bih da ga zovu Aleksandar. Meni je mnogo lepo to ime.Na kraju je pozvala gledaoce emisije da dođu na njen nastup u Spensu 18. oktobra.- Ne da mi se više sramotiti za druge. Dođite u Spens da se stiskamo. Nemojte da dođete zbog mene, nego zbog plesača koji izgledaju kao manekeni.

Jovanka Broz je modna ikonaSeverina je otkrila da je za nju modna ikona Jovanka Broz.- Kad sam bila dete, nije mi bila tako zanimljiva kao Sanja Doležal. Mislila sam da je mala debela žena s punđom. Videla sam nedavno jednu njenu sliku s Kenedijem i shvatila da je bila lepa žena. Jovanka je za mene modna ikona sedamdesetih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track