Policija privodi Maju Nikolić!

Opet našla opravdanje za izostanak

Policija privodi Maju Nikolić!

Stars -
Sud izdao nalog da organi reda dovedu pevačicu na ročište koje je zakazano za 29. novembar jer se u sredu nije pojavila na suđenju povodom uvreda na račun Jevreja

Sud naložio da Maja Nikolić bude privedena.

Pevačica se u sredu nije pojavila u Palati pravde na ročištu u slučaju koji se vodi protiv nje i Miloša Bojanića jer su u rijalitiju „Dvor“ pre dve godine izneli niz uvreda na račun Jevreja.

Nije došao ni njen advokat, pa je suđenje odloženo za 29. novembar, a sudija je izdao nalog da Maju tad privede policija.

Opravdanje

Za razliku od nje, na ročište je stigao Miloš u pratnji supruge Branke.Maja ne brine zbog novonastale situacije. Ona tvrdi da se opravdano nije pojavila na sudu.

- Sud neka radi svoj posao, ja radim svoj. Ne osećam se krivom. Bolesna sam. Moj sin i ja imamo temperaturu i ležimo u krevetu. Sve potrebne papire sam dostavila sudu. Nemam razloga da se nagađam s tužilaštvom - kaže Maja za Kurir.

Ukoliko je, kako kaže, dostavila dokaz da je bila opravdano sprečena da prisustvuje jučerašnjem ročištu, sud ima mogućnost da povuče nalog za njeno privođenje.Pevačica, inače, ne menja svoj stav koji je iznela na prethodnom ročištu pre dva meseca.

Ona je tad jasno stavila do znanja da ostaje pri svojim ranijim iskazima da je ni zakon ni sud neće naterati da zavoli Jevreje koji su bombardovali Srbiju.

Ne priznaje krivicu

- Sve ovo mi je smešno jer nema krivičnog dela. Država treba da se bavi ozbiljnijim slučajevima, a ne da preko mog imena zbog nekih neraščišćenih računa pokušava da ruši ugled televizije na kojoj sam bila u rijalitiju.

Već dve godine ponavljam da se ne osećam krivom i stojim iza svega što sam rekla - rekla je Maja Nikolić na prošlom suđenju.R. S.

 Miloš se na suđenju pojavio sa ženom Brankom
Miloš se na suđenju pojavio sa ženom Brankom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track