SEVERININ MENADŽER: O alimentaciji nije bilo ni reči, tužićemo Tanju Vojtehovski!
Foto: Facebook

Tomislav Petrović tvrdi da Popovićeva portpalorka iznosi neistine

SEVERININ MENADŽER: O alimentaciji nije bilo ni reči, tužićemo Tanju Vojtehovski!

Stars -
Tomislav Petrović je rekao da je pevačica sasvim zadovoljna odlukama suda koje su donete, jer su sve odluke donesene u interesu deteta

Severina Vučković nije nezadovoljna odlukama suda u procesu starateljstva nad sinom Aleksandrom koji se vodi pred sudom u Zagrebu, izjavio je menadžer Severine Vučković Tomislav Petrović povodom informacije da je hrvatska pevačica besna na advokate i sud zbog alimentacije od 1.000 evra. Petrović je takođe demantovao da Severina traži vansudsku nagodbu i optužio potparola Milana Popovića Tanju Vojtehovski da širi neistine i krši tajnost postupka.

"Nije istina da je Severina nezadovoljna sudskim odlukama i svojim advokatima, kako je to napisala portparol Milana Popovića, Tatjana Vojtehovski. Isto tako, određivanje alimentacije još uopšte nije došlo na red pa bi demantovao i te laži. Nije istina da Severina želi postići vansudsku nagodbu", napisao je Severinin menadžer i dodao da je Severina sasvim zadovoljna odlukama suda koje su donete, jer su sve odluke donesene u interesu deteta.

Tomislav Petrović je takođe najavio da će podneti tužbu protiv portparola Milana Popovića Tatjane Vojtehovski, a rekao je i da i dalje stoji iza tvrdnje da ne postoji Severinin overeni potpis i pristanak za izdavanje srpskog pasoša Aleksandru, pa je samim time taj pasoš izrađen nelegalno i sa lošom namerom.

"I dalje stojim kod navoda da ne postoji Severinin overeni potpis i pristanak za izdavanje srpskog pasoša Aleksandru, pa je samim time ispravaizrađena nelegalno i u lošoj nameri", napisao je Petrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track